De juiste partner voor elke klus

Klusbedrijf DenBerg helpt u bij elke klus. Of het nou gaat om een kleine of grote klus, wij zorgen ervoor dat het goed geregeld is. Klusbedrijf DenBerg heeft jaren ervaring in de branche en is sinds 2019 als klusser actief in omgeving van Hoofddorp en Rotterdam. Als zelfstandig ondernemer ben ik inzetbaar voor grote en kleine klussen voor particulieren en bedrijven. Kamer verven? Groot onderhoud aan uw tuin of nieuwe badkamer? Inloopkast op maat? Klusbedrijf DenBerg regelt het! Als klusbedrijf in regio Rotterdam zijn wij inzetbaar voor vele klussen, wij leveren vele verschillende diensten zoals; timmerwerken, schilderwerken - binnen en Buiten, loodgieters werkzaamheden tot aan vloeren leggen. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Reken er dus maar op dat uw klus perfect wordt opgeleverd!

Timmerwerken

Wenst u uw woning naar eigen smaak met op maat gemaakt interieur in te richten? Met meubels op maat en timmerwerk van hoogwaardige hout- en bewerkingskwaliteit? Klusbedrijf DenBerg maakt op ambachtelijke wijze meubels op maat, zowel authentieke als moderne meubels. Bijvoorbeeld inbouwkasten, barren, originele buitendeuren of panelen.

Bij het produceren van meubels en het verrichten van timmerwerken gebruiken wij de nieuwste technieken in eigen werkplaats om zo een uitstekende gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit te garanderen. Ambachtelijk timmerwerk waarvoor u onder andere bij mij terechtkunt:

- Inbouwkasten
- Barren
- Deuren
- Schuur

Alle meubels van mijn hand worden volledig op maat gemaakt. Van tevoren bespreken wij met u uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden. Zo kunnen wij een ontwerp maken dat perfect aansluit op uw interieur, van heel modern tot klassiek. Alle meubels maken wij met aandacht en oog voor detail.

Schilderwerken

Klusbedrijf DenBerg doet naast klussen ook vele schilders klussen. Klusbedrijf DenBerg wordt regelmatig gevraagd voor klussen in noord en zuid Holland omdat wij gevestigd zijn in Hellevoetsluis. Wij leveren hoogwaardig binnenschilderwerk en buitenschilderwerk in en rond de steden van Rotterdam tot aan Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het langdurig beschermen van uw pand of ruimte. Tevens is stucwerk in combinatie met schilderwerk onze specialiteit.

Onze kennis van oude gebouwen, verftechnologie en kleursystematiek stelt ons in staat om voor ieder gebouw een schitterend resultaat te bereiken.

Met ons vaste team vakmensen werken zijn wij er voor particulieren, bedrijven, stichtingen en Verenigingen van Eigenaars.

Loodgieter

Heeft u een loodgieter nodig die alle loodgieter klussen voor u op een professionele manier kan uitvoeren? Neem dan contact op met Klusbedrijf Den Berg. Wij kunnen als loodgieters werkzaamheden voor u uitvoeren voor uw water en CV leidingen. Wij kunnen uw CV ketel installeren, uw dakgoten aanleggen, renoveren en onderhouden en uw leidingen aanleggen.

Klusbedrijf DenBerg verzorgt dat alle klussen voor uw woning en bedrijf. Naast ons werk als loodgieter verzorgen wij ook volledige badkamer en keuken renovaties en plaatsen inbouwkasten tot aan volledige keukens. Heeft u dus naast een loodgieter ook een tegelzetter, timmerman, schilder, metselaar of all round klusser nodig dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij gaan graag in overleg met u over de gewenste aanpassingen of vernieuwingen van uw installaties, leidingen, afvoeren en meer. Een nieuwe keuken? Wij zorgen voor alle aansluitingen op de juiste plek. Badkamer verbouwen? Wij regelen het!

Heeft u nieuwbouw plannen of is uw huidige leidingwerk aan vervanging toe? Laat ons dan een offerte uitbrengen voor de klus. En om dat kracht bij te zetten krijgt u van Klusbedrijf DenBerg ook een garantie dat ons werk aan alle voorwaarden zal voldoen.

Whatsapp ons direct +31 (0)6 15 69 15 50

Verbouwen

Elke verbouwing heeft als hoofddoel uw woonplezier te verbeteren. Nu steeds minder gezinnen verhuizen, wil men graag het wooncomfort verbeteren. Een investering waarbij de klant terecht eist dat zijn zuurverdiende geld optimaal besteed wordt. Klusbedrijf DenBerg zorgt voor het beste resultaat! Hij is jouw klusjesman voor uw opdracht en regelt het van het begin tot oplevering. Hij levert de afgesproken materialen, zorgt dat deze op tijd aanwezig zijn, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Klusbedrijf DenBerg doet alle werkzaamheden van kleinere klussen tot aan complete woningen, panden verbouwen. Van het schilderen van een deur tot aan een complete verbouwing. Vraag de Klusbedrijf DenBerg wat hij voor u kan betekenen als het om onderhoud, renovatie en verbouwingen gaat.