Over DenBerg

In 1998 ging ik voor het eerst van mijn leven klussen. Eerst met mijn vader Jan en opa Jan. Later alleen en heb ik diverse huizen van boven naar beneden verbouwd. Het was al jaren mijn droom om van mijn grote hobby en passie mijn werk te maken en in 2019 heb ik de stap genomen. Mijn eigen bedrijf; klusbedrijf DenBerg, voor klussen in en om het huis.

Ik ben te benaderen voor renovatie van badkamer, toilet en keuken, schilderen van de buitenkant van uw huis, stucen, opknappen van tuin(huis), muurtje bouwen, vloeren leggen, kamer behangen, kast bouwen, overkapping. Nog veel meer klussen zijn mogelijk. Als u contact opneemt zijn uw wensen altijd te bespreken.

Het meedenken en adviseren over de verbouwing hoort ook bij de service. Ik kom zelf naar de klant om het werk op te nemen, te bespreken en een offerte uit te brengen. Dus 1 man waar u de afspraken mee maakt en het aanspreekpunt is tijdens de verbouwing.

Mijn motto is: Ik doe het goed of ik doe het niet.

Niet alleen voor particulieren ben ik aan de slag gegaan. Ook voor bedrijven heb ik al diverse klussen kunnen uitvoeren.

De juiste partner voor elke renovatie

Met Klusbedrijf DenBerg haalt u een creatieve en betrokken partner in huis op het gebied van renovatie, verbouwingen en transformaties . Klusbedrijf DenBerg verbouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed. DenBerg bundelt een professionele en procesmatige aanpak samen met vakmanschap en slimme totaal oplossingen voor de zakelijke en particuliere markt. Onze full service aanpak bestaat uit bouw & onderhoud, vastgoed onderhoud en daarmee bieden wij u de ruimte die u nodig heeft.

Als je wilt verbouwen maak dan gebruik van duurzame en innovatieve oplossingen. Hier ligt dan ook de kracht van Klusbedrijf DenBerg, want wij onderscheiden ons door gebruik te maken van de beste materialen en onze doorzettingsvermogen om het beste resultaat te leveren. Of het nu gaat om flinke verbouwing of een kleine klus, Klusbedrijf Den Berg heeft er een oplossing voor. Uiteraard bieden we een passende service, maar dan wel service van het hoogste niveau.

Whatsapp ons direct +31 (0)6 15 69 15 50

Verbouwen

Elke verbouwing heeft als hoofddoel uw woonplezier te verbeteren. Nu steeds minder gezinnen verhuizen, wil men graag het wooncomfort verbeteren. Een investering waarbij de klant terecht eist dat zijn zuurverdiende geld optimaal besteed wordt. Klusbedrijf DenBerg zorgt voor het beste resultaat! Hij is jouw klusjesman voor uw opdracht en regelt het van het begin tot oplevering. Hij levert de afgesproken materialen, zorgt dat deze op tijd aanwezig zijn, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Klusbedrijf DenBerg doet alle werkzaamheden van kleinere klussen tot aan complete woningen, panden verbouwen. Van het schilderen van een deur tot aan een complete verbouwing. Vraag de Klusbedrijf DenBerg wat hij voor u kan betekenen als het om onderhoud, renovatie en verbouwingen gaat.